Ședința plenară a Parlamentului continuă după ce patru fracțiuni parlamentare au anunțat că părăsesc ședința în semn de protest. Astfel, deputații PSRM, PLDM, PCRM și PL au părăsit ședința unul după altul.

Primii au fost deputații socialiști care au anunțat că părăsesc ședința Parlamentului după ce au propus mai multe inițiative care nu au fost susținute. Ședința a continuat, numărătoarea arătând că în sală au rămas 59 de deputați.

La scurt timp deputații PLDM au anunțat că și ei părăsesc sala plenului după ce au declarat că sunt împotriva proiectelor de lege cu privire la Amnistia Fiscală II, unde persoanele care au bani nedeclarați, pot să îi declare la FISC și să plătească un impozit de doar 3%.

Peste câteva minute și deputații comuniști și liberali au anunțat că părăsesc ședința. Aceștia au ieșit din sală după ce majoritatea parlamentară au refuzat excluderea de pe ordinea de zi a proiectelor de lege cu privire la Amnistia Fiscală. Proiect care prevede reducerea impozitul pe venit pentru persoane fizice de la 18% la 12%, reducerea atribuției angajatorului la bugetul de stat a asigurării sociale de la 23% la 18 la sută și dublarea scutirii personale, de la 11280 de lei la 24 de mii.