/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/FOTO/ Accident tragic la Briceni. Un biciclist a fost tamponat mortal de o mașină

missing
30 iulie 2018, ora 10:37

Potrivit poliției, un șofer de 24 de ani, aflându-se în stare de ebrietate avansată, 1,05 mg/l, a tamponat mortal un biciclist, de 61 de ani. Conducătorul auto a fost găsit de ofițeri ascuns în pădure la o distanță de doi km de la locul accidentului.

Fiind verificat de inspectori de patrulare în baza de date, s-a stabilit că conducătorul auto a fost documentat anul trecut pentru stare de ebrietate la volan, însă ca sancțiune a primit doar muncă neremunerată în folosul comunității.

Inspectoratul de Poliție menționează că în acest weekend a desfășurat acțiuni de depistare a șoferilor în stare de ebrietate pentru a înlătura consecințele unor accidente rutiere produse din această cauză. Astfel, în doar trei zile, inspectorii de patrulare au depistat și înlăturat de la volanul automobilului 95 de șoferi băuți, dintre care trei motocicliști și șapte în stare de ebrietate narcotică.

Foto: FB/INP

Foto: FB/INP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram