Accident grav în Covasna cu implicarea unei mașini cu numere de înmatriculare din R. Moldova. Potrivit presei locale, accidentul a avut loc marți dimineața, pe DN 11, în localitatea Moacşa din judeţul Covasna, între Braşov şi Târgu Secuiesc. Au fost implicate două mijloace de transport: un TIR înmatriculat în judeţul Argeş şi un autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

Două persoane din autoturism şi-au pierdut viaţa în urma acestui accident, iar alte două – şoferul TIR-ului şi un pasager din autoturism – au fost transportate la Urgenţele Spitalului Judeţean.

La faţa locului au intervenit două echipaje de descarcerare şi unul SMURD de la ISU Covasna, dar şi două ambulanţe de la SAJ Covasna.

Conform IPJ Covasna, şoferul autoturismului (un bărbat de 28 ani) şi unul dintre pasageri (bărbat 57 ani) și-au piedut viața. Un alt bărbat de 32 de ani, pasager în autoturism, dar și șoferul tirului au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele cercetări se pare că cel aflat la volanul autoturismului ar fi pierdut controlul și a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal un autotren.

Foto: realitateadecovasna.net

Foto: realitateadecovasna.net

Foto: realitateadecovasna.net

Foto: realitateadecovasna.net

Foto: realitateadecovasna.net