/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Accident grav în România cu implicarea unei mașini din R. Moldova. Două persoane au murit

missing
31 iulie 2018, ora 11:44

Două persoane din autoturism şi-au pierdut viaţa în urma acestui accident, iar alte două – şoferul TIR-ului şi un pasager din autoturism – au fost transportate la Urgenţele Spitalului Judeţean.

La faţa locului au intervenit două echipaje de descarcerare şi unul SMURD de la ISU Covasna, dar şi două ambulanţe de la SAJ Covasna.

Conform IPJ Covasna, şoferul autoturismului (un bărbat de 28 ani) şi unul dintre pasageri (bărbat 57 ani) și-au piedut viața. Un alt bărbat de 32 de ani, pasager în autoturism, dar și șoferul tirului au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele cercetări se pare că cel aflat la volanul autoturismului ar fi pierdut controlul și a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal un autotren.

Foto: realitateadecovasna.net

Foto: realitateadecovasna.net

Foto: realitateadecovasna.net

Foto: realitateadecovasna.net

Foto: realitateadecovasna.net

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram