/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Au rămas patru zile, timp în care puteți vota pentru proiectul care va fi finanțat din Bugetul Civil

missing
02 august 2018, ora 13:09

Cetăţenii sunt îndemnaţi să voteze în continuare pentru unul din proiectele depuse, on-line, accesând pagina web oficială a Primăriei: www.chisinau.md, rubrica „Votează proiecte pentru Bugetul Civil” sau accesând următorul link: http://sondaj.chisinau.md.

De asemenea, cetăţenii pot vota direct, în urnele de vot, prezentându-se la sediul Primăriei Chişinău, intrarea centrală (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 83), dar şi la sediile Preturilor de sector.

În Primăria Chişinău, buletinele de vot se află în Direcţia Relaţii Publice (bir. nr. 8). Urna de vot este amplasată în holul sediului Primăriei Chişinău. Fiecare cetăţean se poate pronunţa pentru un proiect mare, dar şi un proiect mic. Pentru a se elibera buletinul de vot, cetăţenii au nevoie de buletinul de identitate. În preturi, urnele de vot sunt instalate în locuri special amenajate.

Informăm că în anul curent, cetăţenii au depus spre finanţare prin mecanismul bugetării participative 73 de proiecte. Din numărul acestora, 41 de proiecte au fost acceptate pentru procedura de vot. În 2018, din bugetul municipiului Chişinău pentru implementarea bugetării civile au fost alocat 3 milioane lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram