/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Un medic SMURD, parte a echipei IGSU plecată în Rusia în ajutorul moldovenilor

missing
04 august 2018, ora 18:35

Angajații IGSU merg cu o autospecială de intervenție pentru a perfecta toate procedurile necesare în vederea repatrierii cadavrelor, dar și a ajuta persoanele care au suferit traumatisme. Ofițerii vor comunica cu reprezentanții ambasadei Republicii Moldova din Rusia, dar și cu autoritățile responsabile de gestionarea situației.

În cadrul grupului de ofițeri IGSU se află și un medic SMURD care va monitoriza starea de sănătate a celor 8 persoane rănite.

Potrivit ultimelor informații în accidentul produs în dimineața zilei 4 august, 6 persoane cetățeni ai Republicii Moldova au decedat, iar alte 8 persoane cu vârstele între 19 – 47 de ani au suferit diverse traumatisme. Cheltuielile pentru repatrierea cadavrelor vor fi acoperite de Guvernul Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram