/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Intervenție SMURD. Un minor care s-a lovit la cap într-un bazin la Soroca, transportat de urgență la Chișinău

missing
06 august 2018, ora 13:55

Potrivit datelor IGSU tânărul a suferit din cauza loviturii puternice în regiunea capului în timpul aflării într-un bazin din orașul Soroca în după amiază zilei de 5 iulie 2018. Pe parcursul zborului, pacientul fiind în stare gravă a fost monitorizat de către echipa de medici și paramedici SMURD Iași. După aterizarea pe stadionul Dinamo din capitală, minorul a fost transportat în mod de urgență la Institutul Mamei și Copililui din mun. Chișinău pentru următoarele intervenții medicale.

De la începutul anului 2018, aceasta este a douăsprezecea intervenție, iar de la lansarea proiectului au fost efectuate 51 de misiuni aero-madicale SMURD pentru cetățenii țării noastre.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram