/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Când sistemul e-Parlament va deveni funcțional

missing
07 august 2018, ora 12:20

Potrivit deciziei Biroului permanent, va fi creat un grup de lucru, format din reprezentanții subdiviziunilor Secretariatului Parlamentului, care va colabora cu compania implementatoare în vederea realizării Sistemului Informațional e-Parlament. Grupul de lucru va prezenta implementatorului informația necesară pentru ajustarea Sistemului Informațional e-Parlament la necesitățile Parlamentului, va revizui rezultatele activității de implementare a sistemului, va valida funcționalitatea și compatibilitatea Sistemului Informațional e-Parlament.

În discuțiile pe care le-a avut cu Președintele Parlamentului Andrian Candu, compania implementatoare a anunțat că, pe parcursul lunii august, va prezenta un plan de acțiuni, iar, din septembrie, va începe implementarea propriu-zisă a mai multor sisteme de pe platforma e-Parlament.

Sistemul Informațional e-Parlament va fi implementat cu sprijinul financiar al Guvernului Suediei și partenerilor PNUD.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram