/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Sportivul K1, Mihai Pîrgaru, rămâne în arest pentru încă 30 de zile

missing
09 august 2018, ora 19:20

Mihai Pîrgaru a fost reţinut pe 25 mai, iar peste o zi a fost reţinut şi Aurel Ignat. Cel de-al treilea învinuit de complicitate la comiterea acestor crime continuă, Eugen Deliu, este anunțat în căutare internațională.

Amintim că, Serghei Bejenari a decedat la mijlocului lunii mai, după ce a fost omorât în bătaie, în fața unui club din capitală. Poliția a reținut două persoane, luptătorii Mihail Pârgaru și Aurel Ignat. Ei sunt învinuiți de huliganism și vătămare corporală gravă soldată cu decesul unei persoane, iar dacă vor fi recunoscuți vinovați ei riscă până la 15 ani de pușcărie. Ambii se declară nevinovați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram