În doar două zile cu o mobilizare maximă trei mii de oameni au adunat suma necesară, cele 107 mii de euro, pentru tratamentul regizorului Viorel Mardari. Pe pagina campaniei a apărut un mesaj de mulțumire în care se spune că vor reveni cu detalii privind tratamentul dar și că campania de strângeri de fonduri continuă.

Yes we did!
Acum e greu să găsim cuvintele potrivite ca să ne exprimăm recunoștința pentru suportul vostru!
Viorel vă este foarte recunoscător pentru donațiile și gândurile bune care i-au dat și mai multe forțe să lupte și să învingă!
Săptămâna viitoare revenim cu mai multe detalii despre tratamentul pe care îl va urma.
Un mare OMENESC, mulțumesc!
PS: Campania rămâne deschisă, puteți dona în continuare!
”, se spune pe pagina campaniei de colectare de fonduri pentru tratamentul regizorului Viorel Mardari.

Amintim că, regizorul Viorel Mardari are cancer. După lungi și nereușite investigații în Moldova, o clinică din Germania a confirmat această diagnoză. Mardari are cancer, mai exact adenocarcenom. Boala i-a afectat rinichii, plămânii și ficatul.

Astfel, prietenii și rudele au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe Viorel să iasă învingător în această luptă. Doritorii de a-l susține o pot face AICI. În prezent suma adunată depășește 111 mii de euro.

Donațiile fizice pot fi făcute la sediul Atelier S. Prodan (or. Chișinău, str. Kogălniceanu, 25, ap.1). Informații suplimentare privind donațiile fizice: +373 79900100 (Alexandrina) sau +373 79999833 (Ghenadie).