/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Samsung ar putea opri producţia de telefoane mobile de la o fabrică din China

13 august 2018, ora 13:20

Anul acesta, Samsung ar putea opri producerea telefoanelor mobile la uzina Tianjin Samsung Telecom Technology, din oraşul Tianjin, în nordul Chinei, ceea ce ar putea reprezenta o potenţială retragere, susţine publicaţia sud-coreeană.

Luni, cel mai mare producător de smartphone-uri a anunţat că nu a fost decis încă nimic în legătură cu operaţiunile sale din Tianjin.

“Per ansamblu, piaţa telefoanelor mobile inteligente se confruntă cu dificultăţi, în urma încetinirii creşterii. Fabrica din Tianjin a Samsung Electronics vrea să se concentreze pe activităţi care să-i sporească competitivitatea şi eficienţa”, se arată într-un comunicat remis Reuters.

În China, pe lângă fabrica din Tianjin, Samsung mai produce telefoane mobile şi în Huizhou.

În ultimii ani, Samsung a făcut investiţii majore în facilităţi de producere a telefoanelor mobile în Vietnam şi India.

Conform Electronic Times, la fabrica din Tianjin se produc anual 36 de milioane de telefoane mobile iar la Huizhou 72 de milioane de unităţi pe an. Cele două uzine din Vietnam fac împreună 240 de milioane de telefoane mobile pe an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram