În toate sectoarele Capitalei, dar și în raioanele Bălți, Cahul și Comrat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI instalează corturile anticaniculă. Acestea vor lucra zilnic de la ora 11:00 până la 18:00.

În capitală acestea pot fi vizitate de oameni pe următoarele adrese: sectorul Botanica în apropiere de Centrul Comercial „1000 de Mărunțușuri”, sectorul Centru în prejma „Pieții Centrale”, sectorul Râșcani în apropierea „Pieții Matei Basarab”, sectorul Ciocana pe strada Ginta Latina nr.18 și sectorul Buiucani pe strada Calea Ieșilor nr.1.

La punctele de reabilitare oamenii pot bea apă și se pot proteja de temperaturile ridicate. Acestea vor funcționa în condiții meteo nefavorabile, atunci când temperatura aerului va depăși +32 grade celsius. La fiecare punct de reabilitare se vor afla salvatorii IGSU pentru acordarea asistenței necesare oamenilor aflați în dificultate.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!