/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Messi a luat decizia cu privire la viitorul său în echipa națională a Argentinei

missing
15 august 2018, ora 14:47

Jurnaliștii de la TNT Sport au anunțat că starul Barcelonei, Lionel Messi, nu va fi convocat pentru partidele amicale din acest an.

“Messi nu va veni la națională pentru amicalele din acest an, dar el nu va renunța definitiv. Nu va fi chemat în acest final de an și, până la urmă, nu se știe când va reveni”, se arată în sursa mai sus citată. Se pare că Messi ar fi vrut să se retragă definitiv, însă a fost convins de președintele Federației de Fotbal din Argentina, Claudio Tapia, ca acestă retragere să fie una temporară.

Argentina urmează să joace următoarele două meciuri în Statele Unite, contra Guatemalei, pe 7 septembrie la Los Angeles, şi Columbiei, pe 11 septembrie la New York. Messi a jucat în toate cele patru meciuri la Cupa Mondială și a înscris un singur gol.

65 de goluri în 128 de meciuri a marcat vârful Barcelonei pentru echipa naţională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram