/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Protest pe 17 august și Offline pe 18 august. Ce pregătește grupul Adoptă un Vot pentru guvernanți

missing
16 august 2018, ora 15:00

Protestul va avea loc între orele 08:00 și 09:00 pe 17 august în fața Palatului Republicii. Participanții urmează să scrie câte un mesaj guvernanților. „După ce am colectat câteva scrisorile pentru guvernanții corupți în data de 5 august împreună cu comunitatea Occupy Guguță, acum e nevoie să mergem să le înmânăm direct lor. Noi vom pregăti scrisori în stilul panelului „Slujesc țării și poporului, nu dictatorului” și vă invităm să scrieți ce credeți despre guvernanții corupți. Vom lipi aceste scrisori de hainele noastre și vom intra la Congresul Diasporei pentru a ne asigura că PM Filip si alții înțeleg că lumea nu a plecat sau e dezamăgită din cauza că nu avem unde face sport”, afirmă organizatorii.

Ulterior, pe 18 august se va desfășura a treia ediție a offline-ului cu tema: Implicarea civică a diasporei în campania electorală pentru Alegerile Parlamentare din 2018. Toate persoanele interesate de acasă și din diaspora sunt invitate sa participe la acest Offline. Evenimentul este organizat de comunitatea Adoptă un Vot in parteneriat cu Platforma Națională a Forumului Societății Civile din Parteneriatul Estic, cu contribuția Ambasadei Regatului Olandei la București și a Black Sea Trust al German Marshall Fund of USA. Opiniile exprimate in cadrul evenimentului nu reprezintă neapărat opinia donatorilor.

Agenda evenimentului poate fi accesată la compartimentul Program. Vă puteți înregistra în continuare prin intermediul acestui formular.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram