Replici pe faacebook între Președintele Parlamentului Andrian Candu și președinta PAS Maia Sandu. În timp ce Candu susține că lidera PAS ar avea legături cu un oligarhul Ablyazov, Sandu îl invită la o dezbatere și spune că după ce și-a terminat activitatea de transformare a țării în offshore a trecut la cea de troll.

„Haideti sa mai încercăm să obținem un răspuns de la doamna Maia Sandu, politician aflat în picaj de imagine și folosită agresiv de oligarhii Topa. Doamna Sandu, răspundeți totuși, va rog, în ce relatie sunteți cu oligarhul Ablyazov și fundația acestuia? Cate beneficii, inclusiv financiare, ați avut de la colaborarea cu ONG-ul finanțat de acesta și reprezentat de Liudmila Kozlovskaya? Știm de la reprezentanții Comisiei Europene cât de deranjați sunt de aceste informații, însă poate răspundeți cetățenilor la aceste întrebări?”, a scris Candu pe pagina sa de facebook.

În replică Sandu a postat o secvență video de la o emisiune în care potrivit ei, Candu de când se află în funcția de președinte al Parlamentului și-a mărit averea de trei ori. Totodată, aceasta îi spune că dacă are întrebări la ea, atunci ea este disponibilă să se întâlnească la o dezbatere publică la televiziunea națională.

„După ce și-a îndeplinit misiunea de transformare a Republicii Moldova într-o zonă offshore, Candu a revenit la activitatea de trolling. Domnule Președinte al Parlamentului, dacă aveți ceva să-mi incriminați sau să mă întrebați, haideți la o dezbatere la televiziunea națională, nu fiți laș!”, a scris Sandu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!