/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/VIDEO/ A fost dat start Zilelor Diasporei 2018. Lucrările Congresului Diasporei sunt în toi

missing
17 august 2018, ora 10:56

Zilele Diasporei vor continua pe 18 august, atunci când la Chișinău are loc și al treilea offline al grupului Adoptă un Vot. Potrivit BDR sâmbătă va avea loc Cupa Diasporei la Minifotbal, str. Gh. Asachi, 21, cu participarea a patru echipe sportive: echipa Diasporei, Guvernului, Asociației Presei Sportive și a Asociației Tinerilor Românilor din afara granițelor, (ATRAG) Iași.

Iar, pe 19 august va demara Programul guvernamental DOR Diasporă*Origini*Reveniri, ediția a VI-a. Evenimentul se va desfășura în perioada 19-28 august 2018, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova. DOR este dedicat copiilor și tinerilor din diasporă și celor din Republica Moldova, având drept scop consolidarea legăturilor emoționale, culturale și de identitate ale copiilor din diasporă cu țara de origine.

Lucrările Congresului Diasporei le puteți urmări mai jos:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram