Grupul „Adoptă un vot” organizează a III-a ediție a offline-ului la Chișinău. Tema ediției din acest an este Implicarea civică a diasporei în campania electorală pentru Alegerile Parlamentare din 2019.

Printre participanții evenimentului se numără Igor Boțan și Sergiu Gurduza care vor vorbi despre specificul alegerilor parlamentare 2019 și vor răspunde la întrebările adresate de cetățenii moldoveni cu drept de vot aflați peste hotare.

Potrivit programului, participanții vor aproba o rezoluție și vor veni cu concluzii asupra celor discutat. Programul evenimentului poate fi accesat AICI.

Offline-ul este un eveniment civic și împărtășește viziunea comunității „Adoptă un vot” de a contribui prin acțiuni concrete la prosperarea societății din Moldova. Participanții vor putea să se implice direct în proiectele şi acțiunile menite să dezvolte R. Moldova care au fost inițiate la primul offline.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!