/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Bărbatul care și-a ucis fosta soție și a aruncat-o la tomberon, condamnat. Câți ani va sta la închisoare

missing
20 august 2018, ora 12:08

Cadavrul femeii a fost găsit de către un măturător, în dimineaţa zilei de 13 martie 2018, într-o geantă din apropierea tomberoanelor de pe strada Suceviţa din sectorul Buiucani al capitalei.

Potrivit procurorilor, în rezultatul investigațiilor s-a stabilit că, inculpatul și-a strangulat fosta soție, în vârstă de 29 ani, în timp ce aceasta dormea. Ulterior, pentru a ascunde urmele infracțiunii, a plasat cadavrul fostei soţii într-o geantă și asigurându-se că nu va fi depistat de nimeni, l-a dus la gunoi.

Făptaşul a fost reţinut la scurt timp şi până la sentinţă s-a aflat în arest preventiv. Individul a activat anterior în cadrul Poliției de Frontieră, iar victima – în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Sentinţa este cu drept de atac.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram