/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Ilan Șor, aflat sub control judiciar, a fost văzut în Israel. Ce spune Curtea de Apel din Cahul

missing
21 august 2018, ora 10:46

În Israel, primarul orașului Orhei Ilan Șor împreună cu familia a stat la hotelul Dan Accadia din orașul balnear Herzliya. Potrivit sursei Șor a fost văzut în acest hotel, de asemenea se cunoaște că acesta a zburat în Israel într-un avion privat și s-a oprit la hotel sub un nume fals.

În Herzliya familia Țor a sărbătorit ziua de naștere a lui Mikhail Semenduyev – fiul soției primarului Orhei, cântăreața Jasmine (Sarah Șor). Pe 16 august Semenduev a împlinit 21 de ani. Sărbătoare a fost organizată în clubul de plajă Gazebbo, situat, de asemenea, în Herzliya, la o jumătate de kilometru de hotel.

HappyBirthday закончился, а приятное послевкусие осталось! ????❤️В этом году мой повзрослевший сын Миша решил, что важнее отметить этот праздник с семьёй, чем всех нас очень обрадовал! ???? Мой «малыш» становится мудрым?! И мы устроили ему с утра и до поздней ночи настоящий теплый, уютный семейный праздник с шариками, хлопушками, конфети, танцами, посиделками и сюрпризами ???!!! И ничего, что в задувании свечей на праздничном торте именинника опередили младшенькие, ?? зато желание у нас у всех было одно на всех – почаще устраивать такие вот незабываемые и счастливые семейные дни!!!? Dress by @innahonourofficial #HappyBirthday #СемейныйПраздник #Jasmin #Жасмин #МоиДети #СемейноеСчастье

A post shared by Sara Shor (@jasmin) on

Fotografii de la sărbătoare au fost publicate în contul Instagram al Margaritei Șor – fiica lui Sarah și Ilan Șor. În câteva fotografii se văd drapelele și simbolurile clubului Gazebbo. În același timp, fotografiile de la clubul israelian sunt însoțite de hashtags #Turkey #Kemer.

Аvocatul lui Ilan Șor, Denis Ulanov, într-un interviu cu NM, a refuzat să spună dacă Șor a solicitat instanței permisiunea de a părăsi țara. El s-a referit la faptul că ședința de judecată se desfășoară în sesiune închisă și, în consecință, astfel de întrebări sunt confidențiale.

“[Astfel de întrebări] sunt discutate numai în cadrul părților. […] Asta nu înseamnă că refuz să răspund la întrebare. Avem tactici de informare cu privire la evoluția cazului. Suntem gata să vorbim cu fraze generale. Și acest lucru nu se aplică în mod specific întrebării dvs. “, a spus Ulanov.

Curtea de Apel din Cahul, într-un răspuns scris, a spus că la 8 august instanța a emis o hotărâre care i-a permis lui Ilan Șor să părăsească țara în perioada 9-19 august pentru tratament în Israel.

Următoarea ședință în dosarul Șora fost stabilită pe 24 august la ora 11. Amintim că primarul de Orhei a fost condamnat de Judecătoria Chișinău la șapte ani și jumătate de închisoare la 21 iunie 2017. În aceeași zi, Ilan Șor a fost eliberat din arest la domiciliu, iar până la pronunțarea sentinței definitive se află sub control judiciar.

Sentința primei instanțe a fost atacată în instanța de apel atât de procuror, cât și de avocații inculpatului și de reprezentantul SA Banca de Economii. Dosarul a ajuns la Curtea Apel Chișinău abia după șase luni, invocându-se traducerea acestuia din română în rusă, iar în februarie a fost strămutat la Curtea de Apel Cahul. O decizie în acest sens a fost luată de Curtea Supremă de Justiție la cererea lui Ion Pleșca, președintele Curții de Apel Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram