Deși oficial nu mai este membru al Partidului Socialiștilor, șeful statului anunță că PSRM ar putea organiza în toamnă proteste în fiecare oraș al țării. De asemenea, partidul va începe selectarea candidaților din interiorul partidului pentru viitoarele alegeri parlamentare. Despre acest fapt șeful statului a scris pe pagina sa de facebook.

„Partidul Socialiștilor intenționează să lanseze în următoarele săptămâni, așa-numita procedură primaries, alegeri prealabile ale candidaților organizate în cadrul partidului.”, a scris Dodon.

Acesta a mai spus că nu exlclude organizarea protestelor unde socialiștii vor explica oamenilor cine este opoziția. „Nu exclud că în toamnă, PSRM va organiza proteste în fiecare oraș al țării. În cadrul acestora vom explica clar cine și ce reprezintă, astfel încât cetățenii să înțeleagă cine sunt acești cameleoni care pînă acum erau „verzi” iar acum au devenit „galbeni”. Toți acești oameni au condus împreună țara în ultimii 9 ani. Despre aceste lucruri vom aminti tuturor cetățenilor”, afirmă Dodon.

Amintim că pe 24 februarie 2019 în R. Moldova vor avea loc alegeri parlamentare în baza sistemului de vot mixt.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!