/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Premiul Național a fost decernat celor zece laureați, printre care și Viorel Mardare

missing
24 august 2018, ora 20:52

„Vorbim despre oameni care au reușit. Despre oameni care promovează imaginea țării chiar și în afara ei. Oameni care, prin realizările lor, ne obligă să credem că se poate. Într-o perioadă în care s-ar părea că ne lipsesc modele de urmat, iar între valori și non-valori separația nu întotdeauna este clară, este important să spunem tinerei generații că avem exemple și oameni la care ne putem raporta”, a spus Pavel Filip.

Totodată, șeful Executivului a subliniat că iubirea de țară înseamnă muncă și dedicație, exprimând recunoștință oamenilor care se implică pentru a aduce o plus valoare Republicii Moldova: „Știu că rezultatele nu vin ușor – până a ajunge la performanță cazi de multe ori, apoi te ridici și mergi mai departe. Dumneavoastră, dragi laureați, prin fiecare zi de muncă, mișcați pas cu pas țara. În ajun de Ziua Independenței vreau să vă mulțumesc pentru că ne faceți să fim mândri de țara în care trăim”.

La rândul lor, laureații au mulțumit pentru aprecierea muncii lor, menționând că premiul reprezintă o onoare, dar și un imbold important pentru a continua activitatea și a înregistra noi succese.

Premiul Naţional, în valoare de 100 de mii de lei, se acordă anual cetățenilor Republicii Moldova pentru realizări remarcabile în diverse domenii de activitate. Câştigătorii premiului sunt selectați în bază de concurs.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram