/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Un agent economic din Chișinău a introdus în țară mărfuri de peste trei mln. de lei. Unde le-a ascuns

24 august 2018, ora 13:20

Informațiile au fost confirmate după ce, Echipele Mobile au oprit pentru verificări un camion al respectivei companii. În compartimentul marfar, aceștia au depistat mai multe loturi de mărfuri de larg consum noi (haine, încălțăminte, obiecte de uz casnic etc), deși în declarația depusă era indicată doar îmbrăcămintea uzată.
Verificările au fost extinse și asupra depozitului deținut de suspect. Aici, ofițerii vamali au descoperit mai mulți saci cu lenjerie de corp uzată, care este prohibită la import.

În total, au fost reținute 6 327 kg de mărfuri, valoarea cărora a fost evaluată la aproximativ 3,2 milioane lei.
Cercetările continuă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor infracțiunii și tragerea la răspundere a persoanelor implicate. Dacă vor fi găsiți vinovați, inculpații riscă închisoare pe un termen de la 3 la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram