/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Pentru a ameliora situația cu taxiurile, ministerul a creat un grup de lucru. Ce s-a decis la prima ședință

missing
24 august 2018, ora 13:56

Totodată, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, a fost identificată o problemă ce ține de accesul la aparate de taxat – importul și înregistrarea acestora în Republica Moldova. În acest sens, Gaburici a cerut Ministerului Finanțelor să le fi asigurat accesul companiilor de taxi la aparate de taxat și să fie facilitat importul acestora în număr mai mare, ținând cont de necesitățile apărute urmare a obligației de a emite călătorilor bonuri de casă.

De asemenea, Gaburici a făcut referire și la modificările operate la Codul rutier, care vor intra în vigoare din 1 octombrie 2018 și conform cărora companiile, care prestează servicii online vor fi obligate să activeze după aceleași reguli.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram