/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ În premieră, Moldova va deveni Capitala Mondială a Turismului Vinicol

25 august 2018, ora 07:56

Conferința se va desfășura în perioada 6-7 septembrie 2018 și constituie o reconfirmare a faptului că țara noastră a devenit un lider mondial în domeniul vitivinicol, alături de țări precum Georgia, Argentina, Chile etc., cu un potențial enorm pentru turismul vitivinicol.

Potrivit ministerului Agriculturii, evenimentul este o oportunitate pentru a continua campania națională de promovare a Republicii Moldova ca destinație turistică, intitulată „Fii Oaspetele Nostru” (“Be Our Guest”), sub egida brandului turistic de țară „Pomul vieții”. Acțiunea își propune să încurajeze cetățenii moldoveni, inclusiv pe cei din diasporă, să devină ambasadori ai călătoriilor în Republica Moldova și să-și invite prietenii de peste hotare să o viziteze.

Astfel, Moldova își deschide frontierele pentru toți doritorii de aventuri turistice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram