Deși nimeni nu a fost anunțat despre organizarea unei manifestați de partidul Șor, în dimineața zilei de 26 august, reprezentanții partidului au instalat corturi, mese și grătare pentru frigărui în PMAN. Într-un comunicat, formațiunea anunță că este o manifestație în susținerea proiectelor inițiate de Ilan Șor, iar participanții au venit benevol, nimeni nu le-a achitat bani.

„Acțiunea de astăzi din PMAN este pentru a susține proiectele sociale inițiate de liderul formațiunii, Ilan Șor. Partidul ”ȘOR„ neagă faptul că ar fi pregătit provocări la acțiunea de astăzi; Totodată, Partidul Politic ”ȘOR„ contestă și faptul că manifestanții ar fi primit bani pentru a veni la manifestația de astăzi”, se arată într-un comunicat.

De asemenea, partidul Șor afirmă că manifestația se va desfășura în condiții pașnice, iar toți manifestanții se vor afla în siguranță pe toată durata acțiunii.

Precizăm că începând cu ora 14:00, în PMAN a început și protestul ACUM care a schimbat locația în fața monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt unde au improvizat o scenă.