/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Mesajul ACUM pentru participanții la Adunarea Generală a Cetățenilor de la ora 14:00

missing
26 august 2018, ora 12:32

Protestul se apropie. În piață au oameni dubioși care au adus corturi, scaune, frigărui și mâncare, astfel ca riscul de provocări și tensiuni a crescut. Vă rugăm să dați dovadă de calm și să filmați orice fel de acțiuni care vă par suspecte. Acțiunile violete sunt inadmisibile. Vă rugăm să urmați instrucțiunile liderilor, moderatorilor protestelor. De asemenea, urmăriți toate recomandările și instrucțiunile plasate pe această pagină din numele ACUM”, se spune într-un mesaj postat pe pagina mișcării.

Tot acolo, organizatorii amintește participanților să-și ia cu ei pălării/chipiuri și apă. Precizăm că astăzi, 26 august, Serviciul Meteorologic de Stat a emis cod galben de caniculă, iar temperaturile anunțate depășesc 30 de grade celsius.

Amintim că, protestul urmează să se înceapă la ora 14, iar la el sunt așteptați câteva mii de oameni. Pe marginea protestului IGP a pornit o cauză penală pentru organizarea dezordinilor în masă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram