/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Protestul din PMAN împotriva scumpirii carburanților. Ce spun organizatorii

missing
26 august 2018, ora 12:20

Într-un live pe video, cei trei organizatori au anunțat că alți manifestanți sunt aduși cu autobuzele și că ei așteaptă alți participanți să se alăture. „Dragi cetățeni, noi protestăm astăzi doar împotriva scumpirii carburanților, pe toți cu sloganuri politice îi rog să se dea la o parte, faceți politică în altă parte, cum vreți și unde vreți. Pe cetățenii simpli îi așteptăm, veniți, alăturați-vă și haideți înainte de alegeri să protestăm împotriva acțiunilor Guvernului, nu să facem campanie electorală”, a declarat Aurel Bucureanu, unul dintre organizatori.

Amintim că, pentru 26 august în PMAN au depus cereri prealabile de a organiza o manifestație cinci organizație, dintre care toți s-au retras cu excepția organizației condusă de Maia Laguta, grupului condus de Aurel Bucureanu și PLDM care a depus cererea în numele Comitetului Mișcării Naționale de Rezistență. Astăzi, toate cele trei grupuri se vor întâlni în PMAN.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram