Grup care organizează manifestația din PMAN împotriva scumpirii carburanților anunță că este deja în piață și așteaptă toți doritorii să se alăture, precizând că protestul organizat de ei este apolitic și este îndreptat împotriva Guvernului.

Într-un live pe video, cei trei organizatori au anunțat că alți manifestanți sunt aduși cu autobuzele și că ei așteaptă alți participanți să se alăture. „Dragi cetățeni, noi protestăm astăzi doar împotriva scumpirii carburanților, pe toți cu sloganuri politice îi rog să se dea la o parte, faceți politică în altă parte, cum vreți și unde vreți. Pe cetățenii simpli îi așteptăm, veniți, alăturați-vă și haideți înainte de alegeri să protestăm împotriva acțiunilor Guvernului, nu să facem campanie electorală”, a declarat Aurel Bucureanu, unul dintre organizatori.

Amintim că, pentru 26 august în PMAN au depus cereri prealabile de a organiza o manifestație cinci organizație, dintre care toți s-au retras cu excepția organizației condusă de Maia Laguta, grupului condus de Aurel Bucureanu și PLDM care a depus cererea în numele Comitetului Mișcării Naționale de Rezistență. Astăzi, toate cele trei grupuri se vor întâlni în PMAN.