/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Zeci de polițiști și zeci de protestatari. Cum arată centrul Capitalei

missing
27 august 2018, ora 10:38

Potrivit poliției, protestatarii au fost evacuați în baza unei dispoziții a primarului prin care în permietrul mai multor străzi sunt interzise manifestațiile publice.

Precizăm că protestul de astăzi este o continuare a Adunării Generale a Cetățenilor care au adoptat o Proclamației prin care cer demisia Guvernului Filip, organizarea unor alegeri libere ș corecte în baza sistemului proporțional de vot, validarea alegerilor pentru funcția de primar general al Capitalei, anularea imediată a legii amnistiei fiscală, finalizarea investigației privind furtul miliardului și tragerea la răspundere a celor implicați, adoptarea legii Mangnitky și urmărirea penală de către instituțiile UE a cetățenilor R. Moldova pe teritoriul UE unde au fost comise fraudele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram