/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Protestatarii și asistența medicală. Ce a verificat personal Secretarul de stat al Ministerului Sănătății

missing
27 august 2018, ora 14:43

„Am verificat personal: astăzi nu s-au înregistrat careva adresări pentru asistența medicala din partea protestatarilor evacuați din scuarul monumentului lui Ștefan cel Mare”, a scris Gîlcă pe pagina sa de facebook.

Tot acolo, el a declarat că apreciază „acțiunile legitime ale poliției și ale organelor de forță care au fost protective pentru integritatea fizică și sănătatea protestatarilor”.

La finalul mesajului său el a menționat că toate instituțiile medicale activează după orar obișnuit și de Ziua Independenței și în perioada minivacanței.

Amintim că, în dimineața zilei de 27 august, mai mulți protestatari au fost evacuați forțat din scuarul Ștefan cel Mare. Ulterior pe rețele de socializare s-au postat imagini cu spatele unuia plin de vânătăi, cum un alt protestatar era în stare de inconștiență și că mai mulți au acuzat dureri și prezența vânătăilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram