/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Ce condiție trebuie să îndeplinească Dodon pentru a se vedea cu Poroșenko

missing
29 august 2018, ora 09:46

„Zilele acestea, președintele Republicii Moldova a declarat că este gata pentru un dialog. Eu, din partea mea, doresc, de asemenea, să spun că am susținut întotdeauna o astfel de oportunitate”, a spus Poroșenko.

„Avem relații foarte productive la nivel guvernamental. Acest lucru îi este bine cunoscut șefului statului moldovean, ca și despre așteptările președintelui Poroșenko și ale Kievului oficial privind expresia unui sprijin clar pentru integritatea teritorială și independența țării noastre, incluzând Crimeea. Așteptăm o poziție fermă, corespunzătoare, din partea vecinilor noștri”, a adăugat președintele Ucrainei.

Igor Dodon, este cunoscut pentru orientarea sa pro-rusă și se consideră un prieten al președintelui rus Vladimir Putin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram