Accident grav la intersecția străzilor Petricani și Mircești din Capitală. Patru persoane, printre care un minor, au fost transportate la spital, după ce o mașină de mode Toyota a tamponat alte trei automobile.

Potrivit poliției, un automobilul de model Toyota mergea cu viteză pe contrasens pe strada Petricani din capitală. Șoferul a ignorat solicitările inspectorilor de patrulare de a stopa automobilul și și-a continuat deplasarea pe trotuar, după care a accidentat mai multe automobile de pe carosabil.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 28 de ani. El a accidentat alte trei automobile: un BMW condus de un bărbat de 55 de ani, o Toyota Prius condus de o șoferiță de 58 de ani și o altă Toyota condus de un șofer de 38 de ani.

În urma impactului la spital au fost transportate o pasageră din automobilul Toyota care a tamponat celelalte mașini și alte trei persoane din Toyota Prius: șoferița, o pasageră și un minor.

Șoferul vinovat era în stare de ebrietate, iar în urma testării, acesta avea 0,83 mg/l în aerul expirat.

Pentru comiterea accidentului s-a deschis o anchetă, iar în funcție de gravitatea leziunilor persoanelor rănite, șoferul de 28 de ani riscă șase puncte de penalizate și amendă de 1500 de lei, dacă acestea vor fi ușoare. În caz contrar va fi pornită o cauză penală.

De asemenea, poliția va porni o cauză penală pe numele tânărului pentru că conducea unitatea de transport în stare de ebrietate.

Foto: FB/Andrei Rosca

Foto: FB/Andrei Rosca

Foto: FB/Andrei Rosca