/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ O artistă din Moldova și-a vernisat o expoziție de pictură în Lisabona

missing
04 septembrie 2018, ora 10:39

Artista plastică din Republica Moldova, Alina Palamarciuc, și-a vernisat o nouă expoziție de pictură în Portugalia. Expoziția a avut loc în sala de expoziții a bibliotecii municipale São Domingos de Rana din apropierea Lisabonei.

Evenimentul a fost organizat prin efortul combinat al Ambasadei, Centrului Cultural Moldav din Cascais și Camerei Municipale Cascais, înfrățită cu primăria municipiului Ungheni cu prilejul jubileului a 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice din Republica Moldova și Republica Portugheză.

Ambasadorul Dumitru Socolan, prezent la evenimente, a exprimat mulțumiri pictoriței Alina Palamarciuc pentru contribuția pe care o aduce la promovarea cu succes a imaginii pozitive a Republicii Moldova. Dânsul a adresat, cuvinte de recunoștință autorităților locale din municipiul Cascais pentru deschiderea și sprijinul acordat la organizarea evenimentului.

De asemenea, aceștia au relatat că, limbajul artelor reprezintă o formă deosebită la o mai bună cunoaștere reciprocă și la apropierea reprezentanților diferitelor culturi.

Foto: mfa.gov.md

Foto: mfa.gov.md

Foto: mfa.gov.md

Foto: mfa.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram