/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Mihai Ghimpu explică de ce data alegerilor a fost stabilită pe 24 februarie

missing
04 septembrie 2018, ora 10:11

Liderul liberal s-a referit la cafeneaua „Guguță” din centrul Chișinăului, unde se vrea construirea unei clădiri multietajate, dar și la un restaurant de pe strada Calea Ieșilor. În plus, după invalidarea alegerilor primarului general în Chișinău, situația politică este în defavoarea PDM-ului, iar PPDA și PAS au crescut în preferințele cetățenilor. „Și e nevoie de un timp ca acestea să se compromită. Le oferă un timp în care lumea să încerce să înțeleagă că totuși aceștia nu-s cei care vin să salveze lumea”, a spus Mihai Ghimpu.

Președintele PL spune că această dată convine liberalilor. Congresul partidului a fost amânat de la 16 septembrie pentru 1 decembrie. „Eu mi-aș dori ca la 1 decembrie să facem Unirea și aceasta va fi cel mai bun lucru făcut de către moldoveni”, a spus Mihai Ghimpu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram