Tânărul de 20 de ani, suspectat că ar fi comis dublul omor de acum trei zile într-un apartament de pe strada Trandafirilor din capitală a fost arestat astăzi pentru 30 de zile. Acesta este învinuit că i-ar fi omorât intenționat pe cei doi bărbați de 30 și 31 de ani. Potrivit procurorului de caz, Victor Cazacu, una dintre victime este proprietarul apartamentului, iar suspectul era în vizită. Omul legii spune că acesta i-ar fi omorât pentru ca ulterior să-i jefuiască, scrie protv.md.

Astăzi, judecătorii au emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele individului de 20 de ani, suspectat de dublu omor într-un apartament de la Botanică.

Tragedia s-a întâmplat acum trei zile. Potrivit poliției, în jurul orei 22:00, o femeie a sunat la 112 și a anunțat autoritățile că și-a găsit fiul, dar și pe unul dintre prietenii acestuia – morți în propria casă. Ajunși la fața locului, anchetatorii au descoperit semne se moarte violenta pe suprafața corpurilor neînsuflețite. Potrivit poliției, cei cei doi bărbați de 30 și 31 de ani au fost înjunghiați de mai multe ori.