/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ce a spus șeful statului despre vilele de 30 de mln. de euro ale lui Vlad Plahotniuc

missing
06 septembrie 2018, ora 08:57

„Mai întâi trebuie de să vedem care este reacția celui care este vizat, domnul Plahotniuc, și după aceasta sunt organe de stat care trebuie să investigheze dacă este încălcată legea sau nu,să explice toate lucrurile”, a declarat șeful statului în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Amintim că, potrivit unui investigații RISE, Vlad Plahotniuc ar deține mai multe proprietăți exclusiviste care n-au figurat niciodată în declarațiile lui de avere. RISE Moldova a identificat patru dintre ele. Înșiruite pe axa Geneva – Sciez – Les Houches – București, vilele valorează peste 30 de milioane de euro, adică peste jumătate de miliard de lei. Potrivit jurnaliștilor, de când s-a făcut politician, Vladimir Plahotniuc a avut grijă să-și ascundă proprietățile de peste hotare în spatele unor firme paravan și persoane interpuse.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram