/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ce spune secretarul de stat al ministerului Justiției despre expulzarea cetățenilor turci din Moldova

06 septembrie 2018, ora 15:01

„Sper că în mapele SIS există documente solide care justifică expulzarea cetățenilor turci pentru că din comunicatul lor rezultă că de o condamnare la CtEDO scăpăm doar dacă cei expulzați nu se vor adresa”, a scris pe pagina sa de facebook, Nicolae Eșanu, secretarul de Stat al ministerului Justiției.

Pe marginea acestui caz Amnesty International Moldova s-a arătat îngrijorată de reținerea celor șapte persoane, iar un deputat PLDM a adresat o interpelare la SIS în care solicită explicații privind expulzarea a celor șapte angajați.

Precizăm că, Serviciul de Informații și Securitate a anunțat că șapte cetățeni străini au fost declarate persoane indezirabile pe teritoriul Republicii Moldova și au fost expulzate din ţară. Totodată, SIS afirmă că printre cei 7 cetăţeni străini nu se numără niciun minor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram