Artem Dziuba este noul căpitan al echipei naționale de fotbal a Rusiei în meciul viitor al Ligii Națiunilor cu Turcia. O decizie în acest sens a fost luată de antrenorul Stanislav Cherchesov, scrie meduza.io.

Este o decizie logică. Igor Akinfeev nu este, Fedor Smolov nu este, Serghei Ignășevici și Alexander Samedov nu mai joacă în echipă. Artem este cel mai experimentat jucător, meritat și cu desăvârșire va prezenta echipa pentru meciul viitor”, a spus Cherchesov.

Căpitanul echipei ruse din 2017 a fost Igor Akinfeev. El va rata următoarele meciuri cu Turcia și Republica Cehă din cauza examenului medical planificat.

Echipa Națională a Rusiei va juca un meci cu Turcia pe 7 septembrie, iar un alt meci amical cu Republica Cehă este planificat pe 10 septembrie.

La Campionatul Mondiale, Artem Dziuba a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei naționale ruse. El a marcat trei goluri în cinci meciuri.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!