/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

„Niciun fel de unire nu o să fie”. Ce spune șeful statului despre unire și unioniști

missing
06 septembrie 2018, ora 13:03

„Opinia mea rămâne neschimbată. Eu consider că cei care doresc lichidarea Republicii Moldova, indiferent Unirea cu România, cu Rusia sau cu Ucraina ei trebuie să fie declarați persoane non grata în Republica Moldova”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la un post privat de televiziune.

Totodată, Dodon afirmă că acest lucru o să se întâmple după alegerile parlamentare din februarie 2019, când socialiștii „o să preia puterea” în R. Moldova.

De asemenea, șeful statului a comentat și blocarea unioniștilor participanți la Marşul Centenarului, potrivit lui Poliţia de Frontieră trebuia să fie „mult mai fermă”. În același timp, Dodon a evitat să se pronunțe privind bruscarea unioniștilor din 1 septembrie, afirmând că a văzut mai multe interpretări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram