/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Vicepreședintele Parlamentului a trimis o interpelare la SIS privind expulzarea a șapte cetățeni turci din țară

missing
06 septembrie 2018, ora 17:38

Potrivit lui Ghilețchi, expulzarea celor șapte cetățeni turci ridică mai multe semne de întrebare, iar asemenea decizii trebuie să fie bazate pe dovezi clare, nu doar suspiciuni.

„Este, cel puțin, straniu că 25 de ani, acești cetățeni străini au activat în țara noastră fără a fi avertizați sau învinuiți de activități ilegale, iar acum brusc au devenit persoane indezirabile pe teritoriul Republicii Moldova. De aceea, am decis să trimit o interpelare în adresa Serviciului de Informații și Securitate privind decizia de a expulza pe cei 7 cetățeni turci care activau în calitate de profesori la Liceul „Orizont” cu solicitarea de prezenta probele care au stat la baza acestor decizii”, menționează Valeriu Ghilețchi într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, Serviciul de Securitate și Informații a anunțat despre expulzarea din țară a șape cetățeni pentru că ar fi suspectați că desfășoară acțiuni ilegale ce ar pune în pericol securitatea națională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram