/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Un nou caz misterios de boală în care sunt implicate zboruri spre SUA. O parte dintre pasagerii din două curse s-au îmbolnăvit la bord

missing
07 septembrie 2018, ora 10:21

12 persoane s-au confruntat cu probleme respiratorii şi alte simptome asemănătoare cu gripă, după ce două aeronave ce veneau din München și Paris au aterizat joi după-masă pe aeroportul Internaţional din Philadelphia.

Astfel, pasagerii au fost examinaţi de către medici la coborârea din aeronavă, au anunţat reprezentanţii Centrului de Control şi Prevenţie a Bolilor (CDC) din Statele Unite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Benjamin Haynes, doisprezece pasageri din cele două zboruri au semnalat că îi dor gâtul sau tuşesc, dar niciunul nu s-a plâns de febră. Niciun pasager nu este grav bolnav. Aceştia vor fi elberaţi din spital după 24 de ore.

Restul pasagerilor au fost lăsaţi să îşi continue călătoria. Niciunul dintre avioane nu a fost plasat în carantină.

Un alt avion al unei mari companii aeriene, care a aterizat la New York, a fost pus în această săptămână sub CARANTINĂ după ce 100 de pasageri s-au simţit rău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram