/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Prunele moldovenești în stare proaspătă vor fi comercializate pe piața din Canada

08 septembrie 2018, ora 07:30

Agenția a expediat un demers autorităților Republicii Moldova în care subliniază că procesul de revizuire tehnică a Programului de Abordare Sistemică la exportul prunelor din Republica Moldova în Canada s-a încheiat.

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului menționează că obținerea accesului prunelor moldovenești în stare proaspătă pe piața de desfacere canadiană reprezintă un succes al negocierilor comune dintre autoritățile de profil din ambele state. Instituția își exprimă încrederea că astfel va spori imaginea țării noastre drept furnizor de producție agricolă de calitate, precum și de partener comercial credibil.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram