/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Accident cu implicarea coloanei prezidențială: În ce stare se află Dodon și membrii familiei sale

missing
10 septembrie 2018, ora 08:47

Deși, duminică, pe o rețea de socializare, Dodon scrie că atât el, cât și membrii familiei sale sunt bine, în dimineața zilei de luni, Ion Ceban a declarat că mama lui Dodon a suferit o intervenție chirurgicală, iar el și-a traumat coloana vertebrală.

„Domnul președinte a evitat să dezvăluie detalii despre consecințele accidentului, fiindcă nu a vrut să pună accent pe starea sa, dar am aflat că de fapt au fost înregistrate un șir de traumatisme, atât la dumnealui, la coloana vertebrală, ct și la copilul său și mama sa, care a suportat deja o primă intervenție chirurgicală”, a scris Ceban pe faceebook.

În același timp, acesta a pus la dubiu că accidentul ar fi fost unul întâmplător.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram