/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

„Indiferent de simpatii și antipatii, trebuie să rămânem oameni”. Ce a spus Candu despre accidentul lui Dodon

missing
10 septembrie 2018, ora 12:12

„Am discutat cu dl președinte Dodon ca să mă asigur că este bine după accidentul auto în care a fost implicat. Dincolo de competiția politică, indiferent de simpatii și antipatii, trebuie să rămânem oameni. Comentariile care au invadat spațiul public m-au dezamăgit. Trecem printr-o criză de moralitate când lupta pentru putere este pusă mai sus decât compasiunea și omenia. Personal, am trecut printr-o tragedie în familie legată de un grav accident auto. Recuperarea a fost grea, dar posibilă datorită susținerii de care am avut parte. În istorie țările și societatea s-au dezvoltat și au avut salturi calitative numai împinse de emoții pozitive și încredere. Dezvoltarea statului nostru și a noastră ca societate este posibilă numai prin toleranță, respect reciproc și grijă. Indiferent că acesta este Președintele Republicii Moldova, cei 7 cetățeni turci și familiile lor sau alți oameni, compasiune, înțelegere și respect trebuie sa fie pentru toți. Dle Președinte Dodon Igor, recuperare cât mai grabnică. Sănătate familiei și celorlalți implicați în accident”, a scrie pe facebook Candu.

Amintim că, două mașini din coloana oficială a Președintelui Republicii Moldova au fost implicate ieri, 9 septembrie, într-un accident de circulație pe traseul Chișinău-Ungheni. Potrivit poliției, accidentul s-a produs, după ce un camion de model „Mercedes”, condus de un bărbat de 40 de ani, a intrat în depășire pe contrasens și a lovit frontal coloana oficială. Automobilul de model „Mercedes”, ce aparține Serviciului Protecție și Pază de Stat a derapat de pe traseu și s-a inversat. Ulterior, camionul a tamponat unitatea de transport „VW Touareg” care face parte din coloana oficială, derapând de pe traseu pe acostament.

În urma accidentului, președintele țării, Igor Dodon și doi membri ai familiei sale au fost transportați la spital. De asemenea, la spital a ajuns și șoferul camionului, care s-ar face vinovat de producerea accidentului. Viața niciuneia din persoanele rănite în accident nu este în pericol.

În acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii legale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram