/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

/VIDEO/ Moment de nebunie la Moto 2: un italian i-a tras frâna rivalului la peste 200 km/h

missing
10 septembrie 2018, ora 12:50

Incidentul cum nu s-a mai văzut în lumea sporturilor cu motor a avut loc în turul al şaptelea al Marelui Premiu de la Misano, San Marino, şi putea avea urmări grave dacă Stefano Manzi pierdea controlul motocicletei pe care o conduce. Imaginile incredibile fac, acum, înconjurul internetului, iar fanii cer excluderea pe viaţă a lui Romano Fenati.

Neobişnuiţi cu un asemenea comportament din partea unui profesionist, organizatorii cursei de Moto2 de la Misano l-au penalizat, iniţial, pe Fenati cu pierderea a şase poziţii, dar, până la urmă, au decis să-l excludă din cursă, invocând, evident, riscul la care şi-a expus adversarul. În plus, Fenati nu va putea participa la următoarele două curse ca urmare a gestului incredibil.

Pentru Cal Crutchlow, una dintre cele mai importante voci de la clasa Moto2, măsura nu e suficientă. Pilotul a vorbit deja despre incident şi a cerut ca Fenati să nu mai fie primit în nicio cursă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram