/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/VIDEO/ Cu nasul julit. Igor Dodon și-a făcut prima apariție în public după accidentul de duminică

missing
11 septembrie 2018, ora 13:05

„În mod repetat, aduc sincere mulțumiri tuturor pentru urările de bine şi înţelegere faţă de mine şi rudele mele. Cu regret, o perioadă de timp va fi nevoie de supravegherea medicilor. Cred că ar trebui cu toţii să tragem concluziile de rigoare din situaţia creată şi mereu să ţinem cont de faptul că atitudinea etică, umană trebuie să predomine asupra tentaţiei de a manifesta pasiuni şi preferinţe politice, oricare sunt ele. Sănătate şi bunăstare tuturor”, a scris Igor Dodon.

Amintim că, duminică, 9 septembrie, două mașini din coloana oficială a Președintelui Republicii Moldova au fost implicate într-un accident de circulație pe traseul Chișinău-Ungheni.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs, după ce un camion de model „Mercedes”, condus de un bărbat de 40 de ani, a intrat în depășire pe contrasens și a lovit frontal coloana oficială. Automobilul de model „Mercedes”, ce aparține Serviciului Protecție și Pază de Stat a derapat de pe traseu și s-a inversat. Ulterior, camionul a tamponat unitatea de transport „VW Touareg” care face parte din coloana oficială, derapând de pe traseu pe acostament.

În urma accidentului, președintele țării, Igor Dodon și doi membri ai familiei sale au fost transportați la spital. De asemenea, la spital a ajuns și șoferul camionului, care s-ar face vinovat de producerea accidentului. Viața niciuneia din persoanele rănite în accident nu este în pericol.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram