/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

O fostă deputată comunistă ar putea deveni ambasadoare a R. Moldova în Elveția

missing
12 septembrie 2018, ora 11:22

Totodată, Ambasadorul agreat va deține și funcția de Reprezentant Permanent al Republicii Moldova pe lângă oficiul ONU de la Geneva.

Potrivit art.10 al Legii cu privire la serviciul diplomatic, Ambasadorii extraordinari şi plenipotenţiari, reprezentanţii permanenţi, trimişii şi însărcinaţii cu afaceri en titre (permanenţi) – şefi ai misiunilor diplomatice – sunt numiţi şi rechemaţi din funcţie de către Preşedintele Republicii Moldova, la propunerea Guvernului.

Amintim că, Oxana Domenti și-a depus mandatul de deputat la finele anului trecut anunțând că se va implica în proiecte cu privire la protecția socială.

„Am decis să mă retrag din politică și am depus mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Voi rămâne, însă, fidelă cauzelor sociale pentru care am pledat și le-am promovat mulți ani la rând, atât în calitatea mea de consilier prezidențial cât și în calitate de președinte de comisie de sănătate și socială. Doresc să mulțumesc mult echipei în care am activat pentru toată susținerea pe care am avut-o în activitatea politică! Mulțumiri distincte Președintelui Vladimir Voronin alături de care am lucrat fructuos 14 ani!”, a scris atunci Domenti pe pagina sa de Facebook.

Oxana Domenti a fost deputată în Parlament din 2009, iar din 2015 a condus Comisia parlamentară protecție socială, sănătate și familie. În perioada 2003 – 2009 a fost consilier al Președintelui Republicii Moldova Vladimir Voronin în problemele dezvoltării sociale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram