Apple obişnuieşte să vorbească despre tehnologiile din smartphone-urile sale fără să aducă în prim-plan specificaţiile hardware ale acestora, preferând însă să facă comparaţii de performanţă cu generaţiile anterioare. Pentru cei interesaţi de hardware-ul intern al noilor modele iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR, am realizat o listă cu specificaţiile cunoscute în acest moment, pe care o vom actualiza atunci când vom avea şi restul de detalii tehnice despre acestea, scrie go4it.ro.

Prețuri:

iPhone Xs: începe de la 1.000 de dolari cu 64, 256 sau 512 GB spațiu de stocare. Precomenzi din 14 septembrie, livrări din 21 septembrie.

iPhone Xs Max: începe de la 1.100 de dolari cu 64, 256 sau 512 GB spațiu de stocare. Precomenzi din 14 septembrie, livrări din 21 septembrie.

iPhone Xr: începe de la 750 de dolari cu 64, 128 sau 256 GB spațiu de stocare. Precomenzi din 19 octombrie, va fi livrat din 26 octombrie.

Rămân la vânzare: iPhone 7 la 500 de dolari, iPhone 8 la 600 de dolari.

Foto: playtech.ro

iPhone XS – Specificaţii

Mari diferenţe între iPhone X şi iPhone XS nu sunt la exterior, cele două smartphone-uri fiind livrate în aceleaşi dimensiuni. Acest lucru înseamnă că accesoriile compatibile cu iPhone X precum husele şi husele cu baterie vor funcţiona şi pe modeul din prezent.

Avem de a face cu un procesor îmbunătăţit, un ecran care va reproduce mai bine culorile, o suprafaţă tactilă mai bună, cameră mai performantă, o nouă culoare aurie, rezistenţă la apă IP68 faţă de IP67 şi sticlă mai puternică deasupra display-ului.


iPhone XS Max – Specificaţii

iPhone XS Max vine doar cu un ecran mai mare şi rezoluţie îmbunătăţită faţă de iPhone XS, cât şi cu un acumulator mai puternic. Telefonul este puţin mai greu, însă oferă în rest aceleaşi componente interne îmbunătăţite.

iPhone XR – Specificaţii

Noul iPhone XR este un model semnificativ mai ieftin decât modelele XS, însă acesta nu face compromisuri la capitol performanţă. Noul telefon vine echipat cu acelaşi procesor Apple A12 Bionic, însă cu „doar” 3 GB RAM, asemeni iPhone 8 Plus şi iPhone X. De asemenea, ecranul său LCD vine cu o rezoluţie mai mică faţă de modelele XS, însă păstrează suprafaţa tactilă de 120 Hz. Camera foto este echipată cu un singur senzor, însă acesta este acelaşi folosit şi pe generaţia XS pentru camera principală. Fiind un model mai mare, acesta va fi şi puţin mai greu decât iPhone XS, însă mai uşor decât XS Max.

O altă diferenţă ar fi construcţia cu ramă din aluminiu pe margini, faţă de oţelul inoxidabil folosit de Apple în construcţie modelelor „premium”.