/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ A furat mai multe ceasuri dintr-un centru comercial din Capitala și intenționa să plece din țară

13 septembrie 2018, ora 14:05

Potrivit poliției, incidentul a avut loc la 14 august curent, suspectul a deteriorat lacătul ușii auxiliare și a intrat în centrul comercial.

Acesta a fost reținut și escortat la inspectoratul sectorului Centru pentru documentarea și stabilirea circumstanțelor. Bănuitul și-a recunoscut vinovăția. El a povestit polițiștilor că intenţiona să părăsească teritoriul Republicii Moldova și să vândă ceasurile sustrase pentru a obține un profit.

Este de menționat că suspectul anterior a fost judecat pentru furt și jafuri. În prezent, el este arestat pe un termen de 30 zile fiind cercetat penal pentru furt, infracţiune pentru care legislaţia penală în vigoare prevede pedeapsa cu închisoare pentru un termen de la 2 la 6 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram