Talk-show-ul „Cutia Neagră” revine din această săptămână la TV8 cu un nou format și o nouă zi de difuzare. Emisiunea de investigații va fi difuzată în fiecare duminică, la 20.00, și în reluare luni, la 19.45. Realizatoarea emisiunii Mariana Rață promite mai multe surprize în noul sezon.

„Împreună cu noul meu coleg Denis Zavorotnîi intenționăm să aducem și mai multe elemente de investigații video în emisiune. În acest sezon ne propunem să realizăm un ciclu întreg de emisiunii-anchetă despre oamenii care au stat în spatele furtului miliardului: politicieni, oameni de afaceri, procurori, judecători, figuranți și țapi ispășitori”, ne-a dezvăluit Mariana Rață.

Desigur, emisiunea își păstrează interesul pentru subiectele legate de derapajele din justiție, pentru marea corupție din Moldova.

„Chiar dacă să faci investigații în Moldova devine din ce în ce mai greu, necesitatea unor astfel de produse jurnalistice este tot mai mare în societate. Sloganul emisiunii „Cutia Neagră” este „Adevărul nu poate fi ascuns”. Vom demonstra în fiecare emisiune acest lucru”, a promis realizatoarea emisiunii.