/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Și-ar fi omorât un prieten și au fugit din țară. Doi moldoveni, reținuți în România

missing
18 septembrie 2018, ora 14:58

Potrivit poliției, reținerea a avut loc după ce în adresa poliției a parvenit informația de la concubina unuia din suspecți, precum că în veceul propriei gospodării din raionul Nisporeni, au fost depistate mai multe oseminte.

Ca urmare a mai multor investigații efectuate de către forțele de ordine a fost identificată identitatea persoanei decedate. De asemenea, s-a stabilit că suspecții împreună cu victima au consumat băuturi alcoolice la domiciliul unuia din aceștia în iulie 2018. Ulterior, suspecții i-au aplicat victimei mai multe lovituri în regiunea pieptului, lăsând-o fără suflare, după care au aruncat corpul în veceul din gospodărie.

În urma unui șir de măsuri complexe de investigație, întreprinse de oamenii legii, s-a stabilit că suspecții se ascund pe teritoriul României, unde au și fost reținuți.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145 al 2 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de „Omor intenţionat” se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detențiune pe viaţă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram