/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Bilanțul uraganului Florence din Statele Unite a ajuns la cel puţin 37 de morţi

missing
20 septembrie 2018, ora 14:35

Dintre cele 37 de decese confirmate, cel puţin 27 sunt în Carolina de Nord.

În Carolina de Sud, două persoane au murit după ce maşina care le transporta la o instituţie psihiatrică a fost luată de ape.

Guvernatorul din California de Nord, Roy Cooper, le-a transmis miilor de persoane care sunt încă evacuate să nu se întoarcă acasă până nivelul apelor nu scade.

Preşedintele american, Donald Trump a vizitat miercuri Carolina de Nord şi a ajutat voluntarii să împartă alimente persoanelor aflate în adăposturi. Peste 10.000 de persoane locuiesc momentan în adăposturi.

Vizita preşedintelui vine în contextul în care acesta a fost criticat dur pentru modul în care a gestionat situaţia din Puerto Rico, lovit anul trecut de uraganul Maria.

Oraşul Wilmington este printre cele mai afectate de inundaţii în urma uraganului. Mai multe drumuri din cele trei state sunt încă închise.

Inundaţiile vor continua până la sfârşitul săptămânii, a anunţat Serviciul american de Meteorologie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram